Al vele jaren organiseren we in het voorjaar het Berkel-B Open Dubbel Toernooi. Op een prachtige locatie, waarbij gespeeld wordt op kunstgrasbanen, kunnen zowel de sporter als supporter genieten van de mooie sportieve partijen.
Dit jaar worden de wedstrijden gespeeld van dinsdag 29 maart t/m zondag 3 april 2016. De halve finales vinden plaats op zaterdag 2 april en de finales op zondag 3 april. Dinsdag t/m vrijdag wordt er vanaf 18.00 uur gespeeld, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur. Laatste partij uiterlijk vanaf 21.45 uur. De laatste partijen op de finaledag zijn uiterlijk om 15.00 uur.
Je kunt je inschrijven voor de onderdelen GD, HD en DD in de speelsterkte 5 t/m 8. Om deel te nemen aan dit toernooi dien je de leeftijd van 17 jaar te hebben bereikt en lid te zijn van de KNLTB.
Wil je deelnemen aan dit toernooi dan kun je jezelf (en je partner) opgeven via www.toernooi.nl (toernooinr. 1600098). Aanmelden kan t/m maandag 14 maart 2016. We hopen ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers te kunnen verwelkomen! Als je geen partner hebt kun je gewoon aanmelden. Geef aan dat je nog een partner nodig hebt en wij zullen proberen er een voor je te vinden.
De toernooicommissie

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden