Vanaf 2011 is Omnisport Apeldoorn een groot sportevenement rijker. AFAS Tennis Classics, het vier dagen durende tennistoernooi voor
oud-tennissers van wereldniveau, verhuist van Eindhoven naar Apeldoorn. Van 6 t/m 9 oktober 2011 is Omnisport in Apeldoorn het domein van toernooidirecteuren Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. Dan worden namelijk de AFAS Tennis Classics gespeeld. Ook dit jaar nemen er weer grote namen deel aan het toernooi: Richard Krajicek, Paul Haarhuis, Ivan Lendl, Stefan Edberg, Andrei Medvedev en Henri Leconte.

Er wordt vier dagen lang gespeeld. Donderdag, vrijdag en zaterdag vinden de poulewedstrijden plaats. Op zondag spelen de nummers twee van elke poule tegen elkaar om de derde en vierde plaats. Vervolgens spelen de winnaars van beide poules de finale op zondag. De dubbelpartijen worden in het onderstaande schema aangeduid als ‘demo’, maar zijn ook zeker de moeite waard!

Een mooi evenement en ook nog eens om de hoek. Een mooie gelegenheid om een paar leuke wedstrijden te bekijken lijkt me. Leden van ’t Laerveld kunnen tegen een speciaal tarief kaarten bestellen. Als de club tussen de 10-100 kaarten afneemt geldt een prijs van € 17,50 p.p. per sessie. Voor alle jeugd tot 14 jaar geldt een standaardprijs van € 10,00 per sessie. Op de zaterdag kun je beide sessies bezoeken voor € 30,00 euro. Er zijn geen vaste zitplaatsen verbonden aan de tickets, wel probeert de organisatie mensen van één vereniging in hetzelfde vak te plaatsen.

Mocht je tickets willen bestellen dan kan dat per mail. Vermeld duidelijk naam en telefoonnummer, om hoeveel tickets het gaat, om welke dag en welk dagdeel. Mail dit naar brummelman@hotmail.com. Informatie over de betaling volgt dan. Bestellen kan tot 7 september.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden