Ook dit jaar zal er weer door de verschillende buurtschappen / buurtverenigingen deelgenomen kunnen worden aan buurtennis. Uit de evaluatie, gehouden direct na afloop van het buurttennis van het afgelopen jaar, bleek dat de meeste buurten voor de opzet van het voorgaand jaar zijn.

De naar voren gekomen suggesties / aanbevelingen zijn of worden, voor zover mogelijk, verwerkt.

Speeldata;

– Op de zaterdagen 2, 16 en 30 juni 2012;

– Tijdstip: vanaf 17.30 uur tot circa 20.15 uur.

– De teams bestaan uit minimaal (slechts) 4 spelers / speelsters,  voor jong en oud doch moeten lid te zijn van onze tennisclub.

– Dit behoeven niet (altijd) dezelfde spelers / speelsters te zijn.

– Meer spelers / speelsters mag ook, maar er mag tijdens de wedstrijd niet gewisseld worden.

– Bovenstaande betekent niet dat elk team alle zaterdagen speelt, dit zal beperkt blijven tot 2 keer zodat vooraf één verhindering voor het team opgegeven kan worden.

– De “finaledag” wordt voor alle deelnemende teams gehouden op zondagmiddag 8 juli 2012 vanaf 13.00 uur tot circa 16.45 uur (afsluiting).

 

Bovengenoemde data zijn gebaseerd op een deelname van 10 buurtschappen / buurtverenigingen, mocht er een grotere deelname zijn dan bestaat de mogelijkheid dat het speelschema aangepast en/of uitgebreid moet worden.

Binnenkort worden de contactpersonen uit de buurtverenigingen / buurtschappen die vorig hebben deelgenomen door één van onderstaande personen benaderd.

Alle contactpersonen ontvangen dit jaar tijdig een bijgewerkte ledenlijst zodat het voor hen gemakkelijker wordt voldoende spelers / speelsters in zijn of haar buurt bijéén te krijgen.

Uiteraard zijn nieuwe buurtverenigingen / buurtschappen meer dan welkom, dus contactpersonen treedt naar voren.

Ook individuele opgave is mogelijk, deze spelers / speelsters komen in een “restteam(s)”.

 

Dus vanaf heden….. snel opgeven ! 

Ina van der Burg             – 401185

Herman ter Welle           – 401958

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden