Clubkampioenschappen enkel en mix

Verbranden in november. Alles is mogelijk tijdens de (voorrondes van de) clubkampioenschappen enkel en mix.

In heerlijk najaarsweer worden er prachtige tenniswedstrijden gespeeld om uit te maken wie zich clubkampioen 2015 mogen gaan noemen!

In het weekend van 30 oktober t/m 2 november (lang weekend!) zijn er al vele wedstrijden gespeeld. De beslissingen zullen echter pas in het (wederom lang) weekend van 12 t/m 15 november gaan vallen.

Nadat er reeds 4 van de 6 wedstrijden zijn gespeeld in de herenenkel is het duidelijk dat de strijd hier zal gaan tussen Alexander Martin en Peter Wolters.

In de damesenkel is nog van alles mogelijk. Alle 4 deelnemers (Dinande Aaftink, Hiltje Aaftink, Marietje Kistemaker en Anneke Paalman) hebben nog kans op de felbegeerde titel!

In de clubkampioenschappen mix zal de finale gaan tussen Toos Bekkink / Alexander Martin en Dinande Aaftink / Ruud ter Welle.

Daarnaast zijn er ook nog clubkampioenschappen mix 60+, waar de strijd zal gaan tussen Marietje / Sjoerd Kistermaker en Tineke Nederlof / Herman ter Welle.

Voor uitslagen van de gespeelde wedstrijden, zie: http://www.toernooi.nl/sport/draws.aspx?id=BA668BA3-8902-48BA-AE20-6DB9231AC144

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden