Beste tennisvrienden,

Steeds als jullie op de baan staan, zien jullie de groene sponsordoeken aan de omheining. Hoe zou het er uit zien zonder doeken?

Steeds als jullie de Laervelder ontvangen zien jullie de adverteerders die het mogelijk maken ons clubblad te maken. Hoe zou het zijn als we de afgelopen jaren geen Laervelder konden maken?

Gelukkig is het niet zo dat we afhankelijk zijn van onze sponsoren. Alhoewel, de contributie zou dan waarschijnlijk hoger zijn geweest.

We kennen desalniettemin geen actief sponsorbeleid. Af en toe duikt er een nieuwe sponsor of adverteerder op.

Als bestuur vinden we dit prima zo. De doeken langs de baan zorgen voor een fraaier uiterlijk en met de inkomsten kunnen we net iets extra’s doen. De adverteerders houden de kosten voor de Laervelder beheersbaar, anders zouden we die niet meer uit kunnen geven.

De sponsoring behoort op dit moment tot mijn takenpakket. Helaas kan ik hier te weinig tijd aan besteden. Binnen de club vervul ik ook al een heleboel andere taken en ook mijn werk maakt dat mijn dagen goed gevuld zijn.

Dit veroorzaakt dat rond de sponsoring niet alles zo op orde is zoals we graag zouden willen. Er moet meer aandacht besteed worden aan het contractbeheer en het vervangen van de doeken.

Graag zouden we dan ook 2 of 3 leden deze taak willen geven.

Dit betekent de contracten goed op papier zetten, contacten hierover met de sponsor of adverteerder, de doeken controleren en de sponsor verzoeken deze te vervangen. En natuurlijk zou het ook prettig zijn dat af en toe een nieuwe sponsor wordt gevonden. Wij denken dat zich onder onze leden nog veel ondernemers bevinden die bereid zijn een kleine bijdrage te doen.

Ik wil jullie vragen mij te bellen, appen, sms-en of mailen als je bereid bent hierin iets voor de club te betekenen.

Het kost je niet veel tijd, maar de club is er bij gebaat.

Groeten Jan Wilgenhof
Tel. 0573-402390 / 06-20958313
j.h.wilgenhof@kpnmail.nl

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden