Deventerweg wint buurttennis 2014

De wedstrijden in poule A zijn gespeeld op woensdagavond 1 oktober 2014. Zutphenseweg eindigde als eerste in deze poule gevolgd door Verwolde, ‘t Lange End en Lochem. De wedstrijden in poule B zij gespeeld op dinsdagavond 7 oktober 2014. Hier werd Deventerweg winnaar gevolgd door De Bakkerij, Westermark en Oolde.

De eerste twee uit poule A en B speelden in poule 1 op de finaledag op zondagmiddag 19 oktober 2014, de nummers drie en vier uit beide poules speelden in poule 2 voor de plaatsen 5 t/m 8.

Onder prachtige weersomstandigheden waren dus alle banen druk bezet en ontstonden er goede en spannende wedstrijden maar werd er ook vooral met heel veel plezier getennist. Een ontvangen reactie van één van de deelnemers: Lang geleden dat er zoveel actieve en minder actieve leden een balletje aan het slaan waren. Hopelijk volgend jaar met nog meer teams…

Wij willen / kunnen er voor 2015 nog wel een paar buurten bij hebben. Woon je in een buurt die hieronder (nog) niet is gemeld, en wil je contactpersoon worden voor die buurt om deel te nemen aan het buurttennis, geef je dan voor volgend jaar op bij één van onderstaande personen.

De uitslag:IMG_4015

  1. Deventerweg   buurtcontactpersoon Anneke Paalman
  2. Zutphenseweg        buurtcontactpersoon Nicolette Klein Brinke
  3. Verwolde           buurtcontactpersoon Karin Meuleman
  4. De Bakkerij        buurtcontactpersoon Ria Harkink
  5. Westermark      buurtcontactpersoon Janet Martin
  6. Oolde                   buurtcontactpersoon Dineke Holstege
  7. Lochem e.o.      buurtcontactpersoon Richard Bollen
  8. Lange End          buurtcontactpersoon Freddie Beuzel

Op de bijgevoegde foto’s zie je het team van de Deventerweg na afloop onder het genot van een drankje nadenken: “dat hebben wij mooi gefikst”en zie je de hoe Anneke Paalman de taart voor de 1e prijs aan snijdt.

Onderstaande personen willen langs deze weg de contactpersonen nogmaals bedanken voor haar of zijn inzet zodat het buurttennis 2014 “geslaagd’ genoemd kan worden.

Marietje Kistemaker     – 401915
Ina van der Burg              – 401185
Herman ter Welle           – 401958

meer foto’s op: http://www.larengelderland.nl/nieuws/deventerweg-wint-buurttennis-2014.html

en https://www.facebook.com/laerveld

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden