Almat Laren sponsort diverse sportclubs in de gemeente Lochem. In 2014 gaan zij, mede ter ere van het 10 jarig jubileum, hier graag nog een stapje in verder. Alle sportclubs in de gemeente Lochem krijgen namelijk aankomend jaar vier keer een kans € 500,- extra sponsorgeld te ontvangen.

Natuurlijk hebben wij ons als ‘t Laerveld met veel enthousiasme aangemeld voor deze actie en vanaf heden kan dan ook iedereen zijn of haar aankoop registreren op de website van Almat en voor ‘t Laerveld kiezen! Het bedrag wordt vervolgens in de virtuele spaarpot van onze club gestopt. Na drie maanden wordt er gekeken welke club het hoogste bedrag bij elkaar heeft weten te ‘sparen’ en deze club ontvangt € 500,-! Wij hopen natuurlijk dat we als ‘t Laerveld het hoogste bedrag bij elkaar hebben weten te sparen en daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!

Heb jij iets bij Almat gekocht, laten repareren of gehuurd? Meld je factuur aan op www.almatlaren.nl en steun ‘t Laerveld als je favoriete sportclub/vereniging! Alvast bedankt! Wil je meer informatie over de clubactie van Almat, kijk dan op www.almatlaren.nl.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden