7 december 2013 was het dan zover. Onze tennisvereniging bestaat vanaf die datum 25 jaar!

De officiële oprichtingsdatum van de vereniging mocht natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan. Vandaar dat er een receptie plaats vond op deze heuglijke dag.

Bijna 100 man, waaronder leden, buren, omliggende tennisverenigingen, tennisleraren en uiteraard de sponsoren, waren uitgenodigd om de receptie bij te wonen. De receptie werd door het bestuur tevens benut om een nieuw logo te onthullen voor onze tennisvereniging.

Het oude logo heeft 25 jaar bestaan en is na al die jaren wel een keer toe aan vervanging.

Onder het genot van een glaasje ‘champagne’ werden de genodigden naar buiten gestuurd voor de onthulling van het nieuwe logo. Nadat voorzitter Jan Wilgenhof en erelid Teun Beumer een korte toespraak hadden gehouden, waarbij onder meer het ontstaan van de tennisvereniging werd toegelicht, is het nieuwe logo onthuld door Teun Beumer zelf met onze jeugdlid Naomi Hoentjen.

Na de onthulling zocht iedereen de warme kantine en partytent weer op voor een drankje en een hapje, terwijl ook de vuurkorf buiten nog voor warmte zorgde.

Voor diegenen die niet op de receptie aanwezig konden zijn, geen nood, ook 2014 staat nog volledig in het teken van het 25-jarig bestaan van onze vereniging.

Een feestdag zal dan uiteraard niet ontbreken.

De jubileumcommissie, die ook de receptie tot in de puntjes geregeld had, heeft ook voor 2014 leuke activiteiten bedacht. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Het nieuwe logo van TC ’t Laerveld

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden