Het MTV’65 kersttoernooi staat binnen Markelo en ver daarbuiten al jaren bekend als veruit het gezelligste toernooi in de regio.
Dit jaar worden de poulewedstrijden gespeeld van zondag 27 tot en met woensdag 30 december. De halve finales en finales worden gespeeld in het weekend van 2 en 3 januari. Dagelijks wordt er gespeeld vanaf 10.00 tot uiterlijk 23.00 uur.

Je kunt je inschrijven voor diverse categorieën bij de onderdelen DD, GD en HD. Schrijf je je in voor de speelsterkte 4, 5 of 6 dan moet je samen met je partner tenminste 40 jaar zijn. Voor de speelsterkte 7 en 8 is dit 60 jaar.

Om deel te kunnen nemen aan dit toernooi hoef je geen lid te zijn van een tennisvereniging. Dus een mooie gelegenheid om samen met een familielid, vriend(in), collega of buurtgenoot rondom de Kerstdagen gezellig een paar partijen te tennissen en wat bij te kletsen rondom het haardvuur.

Wil je deelnemen aan dit toernooi dan kun je jezelf (en je partner) opgeven via www.toernooi.nl
Ga dan naar Pothoek 40+ en 60+ kersttoernooi 2015.  Aanmelden kan tot en met zondag 20 december a.s.  Ook dit jaar lijkt de animo voor deelname weer groot, dus wees er op tijd bij.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden