Het N339 toernooi
In de tweede week van september hebben wij een fantastisch tennistoernooi beleefd op de verschillende parken gelegen aan de N339.
Met 38 deelnemers van de diverse verenigingen (Almen, Epse, Harfsen en Laren) was het eerste N339-toernooi een succes. Helaas was er vanuit Laren nog niet al te veel deelname, maar dat had waarschijnlijk  te maken met de planning van het toernooi. De deelnemers zijn zoveel mogelijk ingedeeld op speelsterkte, gevarieerd tussen de speelsterkte 5 en 8.  Het was een gezellig toernooi, in de eerste plaats was het  heerlijk weer  en daardoor goed toeven in de buitenlucht. Naast een heerlijke partij tennis, stond onderlinge kennismaking centraal. Wij hebben besloten om dan ook ieder park in deze week te bezoeken, zo is er gestart in Epse, gevolgd door Almen en Laren en met als afsluiter een zonnige finale dag te Harfsen. Op de finale dag hebben wij de volgende poule winnaars bekend mogen maken:
HD5/6: Erik van Ekeris en Jelte van der Meulen
GD 6: Jeroen Dik en Mariska Rutgers
HD 7: Leo van Hattum en Ko Poot
DD 7: Joke Moricke en Tineke Nederlof
HD 8: Roeland van Berg en Bert Roessink

Volgend jaar hopen we weer het N339-toernooi te organiseren, tot dan!

Naast dit N339 toernooi bekijken de besturen van de verenigingen of we nog meer met elkaar kunnen gaan samenwerken. Hierover horen jullie later meer.

Die lege stoeltjes zijn toch volgend jaar gewoon bezet?

 

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden