Beste Laervelder en vrienden van ’t Laerveld,

Aankomend jaar is het 25-jarig jubileum van onze tennis vereniging. Om dit heugelijke feit te vieren is er op 7 december 2013, de precieze datum van oprichting, een receptie op het Laerveld. Met de receptie willen wij de start vormen van een actief en gezellig jaar dat volledig in het teken van het 25-jarig jubileum zal staan! Er worden verschillende activiteiten georganiseerd bedoeld voor alle leden, jong én oud. Als eerste verrassing heeft het bestuur gezorgd voor een nieuw lichtpuntje in de duisternis van de Holterweg.. Er komt namelijk een prachtig verlicht welkomstbord, met het nieuwe clublogo, bij de oprit van onze vereniging. Hopelijk kunnen daarmee bezoekende spelers, gasten en misschien zelfs nieuwe leden ons iets makkelijker vinden!

We beginnen de receptie om 14.00 uur natuurlijk met koffie en gebak. Om 14.30 uur is de officiële onthulling van het nieuwe bord aan de Holterweg. Aansluitend is er een jubileumborrel in het clubhuis met veel drankjes, hapjes en gezelligheid, deze duurt tot 16.00 uur.

Als vereniging willen we deze dag met zoveel mogelijk leden vieren en we hopen dan ook op een zo groot mogelijke opkomst! Ter indicatie zouden we graag willen weten met hoeveel personen u komt, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden op een goed lopende receptie. Dat, en al uw andere vragen/opmerkingen, kunt u mailen naar jubileumcommissie.laerveld@gmail.com.

Tot op ’t Laerveld!

De jubileumcommissie

Diederick Aaftink, Dinande Aaftink, Ruud Bekkink, Kim Beltman, Linda Harkink, Rob Kollen, Ellen Krans, Nienke Nieuwenhuis, Cindy Roelofs, Ruud ter Welle.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden