Speel mee met het UNICEF

UNICEF De Graafschap organiseert voor de eerste keer samen met De Wildbaan en vier andere tennisclubs in Lochem, Laren, Vorden en Warnsveld een regionaal tennistoernooi.

Op 30 augustus kun je meespelen in de voorrondes van dit leuke tennistoernooi ten bate voor UNICEF. We vragen voor elke wedstrijd die je speelt €1,– inschrijfgeld. Je speelt ongeveer vijf wedstrijden. Het inschrijfgeld gaat volledig naar UNICEF.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:

  • Gemengde dubbels in rood (6-8 jaar), oranje (8-10 jaar) en groen (10- 12 jaar);
  • Meisjes dubbel en jongens dubbel bij de jeugd (12 – 17 jaar);
  • Dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel bij de senioren op twee speelsterktes: 5/6 en 7/8.

De finale vindt plaats op zaterdag 20 september op tennispark ’t Laerveld in Laren.

Prijzen
In elke categorie zijn mooie prijzen te winnen in de voorrondes. De winnaars in elke categorie uit de voorrondes op 30 augustus spelen de finale op 20 september in Laren. Ook daar ontvangen de winnaars een mooie prijs. Maar onder alle finalisten wordt ook nog eens de hoofdprijs verloot:2 tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament in 2015!

Opgave
Help UNICEF een handje met je racket en geef je snel op via www.toernooi.nl!

Hero for Zero
Elke dag sterven 18.000 kinderen door oorzaken die te voorkomen zijn, zoals vuil drinkwater. UNICEF vindt dat dit aantal nul moet zijn.

Jouw bidon is bij elke training of wedstrijd rijkelijk gevuld met water, maar voor veel kinderen is schoon drinkwater niet vanzelfsprekend. Het UNICEF Tennistoernooi De Graafschap wil daar wat aan doen. Word een Hero for Zero en doe mee!

unicef_tennistoernooi_A5Flyer_HR

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden