Vanaf 29 augustus zal de nieuwe serie tennislessen weer gaan beginnen. Er hebben zich hiervoor inmiddels alweer een aantal leden aangemeld.

Wilt u nu ook graag op tennisles? Dat kan nog steeds!

Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • U kunt ervoor kiezen om 5 lessen te nemen. In een groep van 4 personen betaalt u € 54,45 voor een uur les. Bij drie personen verandert de prijs of wordt de lestijd 45 minuten. (Bij deze optie is er de mogelijkheid voor de groep om samen overeen te komen om eens in de maand te lessen)
  • U kunt er ook voor kiezen om 10 lessen te nemen. In een groep van 4 personen betaalt u € 106,20 voor een uur les. Bij drie personen verandert de prijs of wordt de lestijd 45 minuten. (Bij deze optie is er de mogelijkheid voor de groep om samen overeen te komen om eens per twee weken te lessen)
  • U kunt er ook voor kiezen om met het seizoen van de jeugd mee te gaan. Deze hebben in het najaar 15 lessen en ook in het voorjaar 15 lessen. Na de eerste 15 lessen wordt er dan gekeken wie er nog verder willen of wie wil stoppen. Voor deze optie wordt al best vaak gekozen. 

Als u voor een van deze opties kiest dan probeer ik u in te delen in een groep of probeer ik een nieuwe groep te vormen op ieders eigen niveau. U kunt ook heel specifiek aangeven welk onderdeel u graag wilt trainen tijdens de lessen.

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten neem dan gerust contact met mij op. Dit kan via de mail tom_tennis10@hotmail.com of via de telefoon 06-27592063

Met vriendelijke groet,
Tom Kleinluchtenbeld
Tennisleraar van ’t Laerveld

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden