Op 10 en 11 juni hebben we bij het Laerveld getennist voor UNICEF. Op 11 juni was Jan de Wit, voorzitter van het Regio Comite Unicef de Graafschap,  aanwezig om kort iets te vertellen over het werk van Unicef en de rechten van het kind. Uiteraard zou ik haast zeggen, deed hij een oproep om na te denken of er mensen zijn die een bijdrage zouden willen leveren aan het werk van Unicef door zich enkele uren per maand in te zetten als vrijwilliger. (inlichtingen bij Tineke)

In totaal hebben 30 tennissers op de baan gestaan. Naast leden van het Laerveld waren ook leden van de tennisclubs uit Eefde, Harfsen, Lochem en Epse uitgenodigd, maar helaas mochten we daar slechts enkele leden van begroeten.  Het  inschrijf geld heeft €90,- opgebracht en de verkoop  van de  Unicef producten en de gulle giften tesamen € 120,- zodat we ruim € 300,- aan Unicef kunnen overmaken. Voor een eerste keer zeker geen slecht resultaat. We zijn zeker van plan volgend jaar weer een toernooi te organiseren en hopen dan  nog veel meer enthousiaste tennissers op de baan te krijgen, zodat we ook echt wedstrijden kunnen organiseren in de verschillende categorieën.

Het weer heeft ons uitstekende diensten bewezen, beide avonden was het uitstekend terras- en tennis weer (en helaas ook goed muggen weer).Riki had heerlijke koek en rabarbertaart gebakken die er grif in ging. In de verloting mochten Riki en Tineke leuke prijsjes weggeven die beschikbaar waren gesteld door:

Bakker Wijnand Sportschool
Sjahto Hoveniersbedrijf
Haneveld
The Duesenberg Connection Lochem
Unicef

de organisatoren waren:
Dinanda van de Noort
Riki Reterink
Tineke Nederlof

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden