Traditiegetrouw vond  in de week na de Larense Kermis de clubkampioenschappen heren- en damesdubbel op tennispark ‘t Laerveld. De organisatie van de clubkampioenschappen vond het dit jaar tijd worden voor een nieuwe opzet van het speelschema. Mede door de verminderde deelname en dus minder publiek is er gekozen voor een ‘finale-schema’.

De nieuwe indeling van het speelschema zorgt ervoor dat elk deelnemende koppel op de finaledag hun laatste poulewedstrijd speelt en later op de dag speelt voor plaats één tot en met acht. Dit jaar deden acht koppels mee bij de heren en hetzelfde aantal deed mee bij de dames. Met meer deelnemers dan in 2011 kijkt de organisatie met een tevreden gevoel terug op het toernooi.

Bij de dames ging de winst naar Engelien Kuijpers en Toos Bekkink. In een spannende 3-setter wonnen zij van Hiltje Aaftink en Anneke Paalman. Op de derde plaats zijn geëindigd Eef Denneboom en Joke Moricke. Ook de finale bij de heren werd beslist in drie sets. Jan Wilgenhof en Henk Lammertink (vervanger van de geblesseerde Richard Duijzer) versloegen Gerrit Eggink en Alexander Martin. Vader en zoon Ter Morsche verloren van Johan Beumer en Tonnie van Esterik, waarmee laatst genoemde koppel de derde plaats veroverde. De prijswinnaars kregen de prijs uitgereikt door de voorzitter van TC ’t Laerveld en hun namen wordt vastgelegd op de bokaal van alle winnaars van voorgaande edities.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden