We doen mee met de Salland Clubactie

Scoor voor onze club en krijg zelf extra korting op uw zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen.

We zijn de afgelopen weken in gesprek geweest met Salland Zorgverzekeringen. Deze zorgverzekeraar uit Salland heeft een concept bedacht waarmee ze intensief samenwerken met sportverenigingen; de Salland Clubactie. Leden van sportverenigingen krijgen met deze actie een aantrekkelijke korting op de zorgpremie. Tegelijkertijd scoren de clubs grote bedragen voor in de clubkas.

Vorig jaar deden al 68 sportclubs mee die in totaal meer dan € 49.290,- scoorden. Goede actie dus! En het mooie is dat wij hier met onze club ook aan meedoen dit jaar.

Even de voordelen op een rij:

Via TC ’t Laerveld:
•sluit u een goede zorgverzekering op maat af;
•krijgt u een aantrekkelijke korting op uw premie;
•krijgt onze club een mooi bedrag voor in de clubkas.

De korting geldt voor alle leden/donateurs van onze club en ook voor alle meeverzekerde gezinsleden op hetzelfde woonadres. Leden die al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekeringen kunnen ook overstappen naar onze clubcollectiviteit! Zij profiteren dan ook van de mooie korting en ze scoren voor onze club. Salland Zorgverzekeringen maakt in november de premie voor 2016 bekend; vanaf dat moment kunt u overstappen. Salland Zorgverzekeringen maakt voor ons een speciale omgeving binnen haar website waarop u alle informatie kunt vinden. Daar komen we snel op terug!

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden