Wil je jouw conditie en balgevoel in de zomer op peil houden?

Deze zomer kan je bij de tennisvereniging ’t Laerveld voor € 50 de gehele zomer onbeperkt 3 maanden tennissen. Indien je je voor het eerst inschrijft voor zomertennis dan krijg je 2 lessen gratis!!!! Bij inschrijving met 4 personen betaal je slechts € 40 per persoon.

De tennisvereniging ’t Laerveld geeft deze zomer de mogelijkheid om lid te worden voor 3 maanden. In deze maanden kun je onbeperkt tennissen op de banen aan de Holterweg. Het aanbod gaat in vanaf half mei, op het moment dat de competenties van andere sporten stoppen. De 3 maanden eindigen halverwege augustus, de periode waarop de (voorbereidingen op) competenties van andere sporten weer beginnen.

Dus ideaal om je conditie en balgevoel deze zomer op peil te houden.  ’t Laerveld nodigt je uit om samen met anderen in te schrijven. Dan geven wij een reductie van € 10 op de prijs bij inschrijving met 4 personen.

Bij dit zomer lidmaatschap is niet inbegrepen het lidmaatschap van de landelijke bond. Met dit lidmaatschap kun je dus niet bij andere verenigingen tennissen.

Je kunt je inschrijven op het mailadres: laerveld@hetnet.nl . Indien je inschrijft met meerdere mensen, gelieve dit in de mail aan te geven. Na de inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een introductie op de tennisbaan. Ook bekijken we dan samen in welke groep en op welk tijdstip de eerste tennisles plaatsvindt.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden