Wij bieden ook deze zomer de mogelijkheid aan sporters van andere sportverenigingen om drie maanden te tennissen. Op deze manier brengen we tennissen meer onder de aandacht bij sporters die nu nog voor een andere sport kiezen zoals bijvoorbeeld voetbal of volleybal.

Voorzitter Jan Wilgenhof : ” We merken dat het voor veel mensen niet mogelijk is om van twee sportverenigingen tegelijk lid te zijn, daarom hebben we zomertennis bedacht. Als in de zomer de competitie en trainingen voor bijvoorbeeld voetbal en volleybal stilliggen, kunnen mensen bij ons komen tennissen om hun conditie en balgevoel op peil te houden. Natuurlijk hopen we ook dat deze sporters niet alleen een mooie tennis zomer hebben bij onze vereniging, maar in de toekomst volledig lid worden van de vereniging.”

 De tennisvereniging biedt het zomertennis aan voor: € 50 , – voor  drie maanden onbeperkt tennissen. De eerste keer zijn twee tennislessen bij de prijs inbegrepen. Als je inschrijft met vier personen tegelijk, krijg je € 10, – korting: dan les en tennis je een seizoen voor € 40, –

Als het je zo goed bevalt dat je de volgende zomer weer wil tennissen zijn er geen lessen meer inbegrepen, maar blijft de korting voor vier personen wel gelden.

Je kunt je inschrijven op het mailadres: laerveld@hetnet.nl

Om af te spreken voor de lessen neem je contact op de tennisleraar, Tom Kleinluchtenbeld 06 27592063. Hij kan je ook wegwijs maken op de baan.

Na aanmelding en betaling krijg je een pasje waarmee de banen kunnen worden afgehangen.

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden