Zutphenseweg winnaar Buurttennis 2016

De finale(s) werd op 9 oktober gehouden. Alle buurten begonnen weer met 0 gespeeld, dus ook 0 punten. De eerste twee uit poule A en B, te weten Westermark-2 en Zutphenseweg, speelden om “de titel”. Na goed tennis en spannende wedstrijden trok de Zutphenseweg aan het langste eind. Alle overige buurten speelden onderling tegen elkaar om de 3e t/m 10e plek. Ook hier spannende en gezellige wedstrijden met leuk tennis. Na afloop werd aan de contactpersoon van de Zutphenseweg (Toos Bekkink) een taart overhandigd en werd er nog nagezeten en nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Eindstand:

 1. Zutphenseweg                  4 – 8 (+ 15)
 2. Westermark-2                  4 – 0 (-   15)
 3. ============================
 4. Verwolde                           4 – 8 (+ 29)
 5. Lochem                              4 – 6 (+   1)
 6. Westermark-1                  4 – 4 (+   5)
 7. De Bakkerij                        4 – 4 (+   2)
 8. Lange End                         4 – 4 (-   16)
 9. Oolde                                  4 – 3 (-   12)
 10. Deventerweg                    4 – 2 (+   1)
 11. Loarne                                4 – 1 (-   10)

De bedoeling was /is om zoveel mogelijk verschillende leden, en leden die anders niet zoveel aan spelen toe (kunnen) komen, op het park te krijgen. Redelijk tot goed gelukt, in totaal werden er 70 partijen gespeeld dor circa 70 verschillende tennissers / tennissters (circa 1/3 van ons aantal leden) op het park geweest om deel te nemen aan het buurttennis. Goed voor de onderlinge contacten binnen de vereniging en uiteraard ook voor de kantineomzet.

Als organisatie van het buurttennis willen wij alle deelnemers en in het bijzonder nogmaals de buurtcontactpersonen bedanken voor haar of zijn inzet.

Marietje Kistemaker, Ina van der Burg en Herman ter Welle

Voeg reactie toe

Uw emailadres zal niet openbaar gemaakt worden