Competitie spelen biedt een mooie kans om je vaardigheden te testen, nieuwe vriendschappen te sluiten en jezelf als tennisser te ontwikkelen. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is een competitieniveau dat past bij jouw speelsterkte en ambities.

Bij onze vereniging volgen we uiteraard het reglement van de KNLTB. Het competitiereglement van de KNLTB is opgesteld om kaders te creëren voor het organiseren en het spelen van KNLTB competities. Dit reglement heeft als doel om competitieleiders en spelers duidelijke regels te bieden.
Je vindt het competitiereglement van de KNLTB hier.

Hoe kun je deelnemen aan de competitie bij Tennisvereniging ‘t Laerveld? Het proces is eenvoudig en transparant. Je kunt je team of jezelf als individu aanmelden via competitie@laerveld.nl. Zorg ervoor dat je je tijdig aanmeldt, zodat we voldoende tijd hebben om teams te vormen en de planning te maken.

Bij het vormen van teams streven we naar een optimale mix van speelsterkte en persoonlijke samenstelling. We moedigen individuele spelers aan om zich te integreren binnen onze vereniging door deel te nemen aan tossavonden en activiteiten, om zo aansluiting te vinden bij bestaande teams of andere individuele spelers te vinden met een gezamenlijke interesse in het spelen van competitie. Samen maken we van competitietennis een geweldige ervaring!

Bij Tennisvereniging ‘t Laerveld hebben we de capaciteit om meerdere teams tegelijkertijd te laten spelen. We volgen de KNLTB-normen en houden rekening met onze eigen parkregels. Dit stelt ons in staat om een flexibele planning te maken en ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan de competitie. De vrijdagavond is erg populair. Dus let op: een aanmelding biedt nog geen garantie tot deelname.

Heb je vragen over de competitie bij Tennisvereniging ‘t Laerveld? Neem gerust contact op met de competitieleiding via competitie@laerveld.nl.

Benieuwd naar de uitslagen van onze competitieteams? Deze vind je hier!