Privacy Policy TC ’t Laerveld

TENNISLES 

Lijkt het je leuk om eens tennis  uit te proberen?

Er is de mogelijkheid om tennisles te volgen bij T.C. ’t Laerveld in Laren. Deze lessen worden gegeven door de clubtrainer

Omdat er al veel lessen gegeven worden aan jeugd en senioren verzoeken we je contact op te nemen met de trainer om te informeren naar de concrete mogelijkheden op welk dagdeel hij ruimte heeft.

Je kunt je alleen aanmelden of in een groep. Je hebt de mogelijkheid om:

– In een groep les te nemen. Op deze manier leer je al gelijk andere mensen kennen die ongeveer van hetzelfde niveau zijn.

– In je eentje les te nemen. Dus privéles. Hiermee kun je heel gericht bezig gaan met slagen waar jij je op wilt focussen.

Lestijden:

Maandag 16:00 tm 21:00

Dinsdag 16:00 tm 21:00

Woensdag 16:00 tm 21:00

Donderdag 16:00 tm 19:00

In overleg met de trainer wordt de tijd afgesproken.

Je kunt er ook voor kiezen eerst een proefabonnement te nemen bij ’t Laerveld om te kijken of tennis iets voor je is.

Zie tab: Algemeen->lidmaatschap

 

 

 

Van jong tot iets ouder, iedereen kan het leren

SENIOR LESSEN

Algemeen
Alle leden van ’t Laerveld hebben de mogelijkheid om lessen te nemen bij de trainer. In overleg met de trainer wordt er een moment afgesproken waarop de les plaats zal vinden. Je kunt je alleen aanmelden voor de lessen maar dit kan je ook als groep doen. Ook is het mogelijk om privélessen te nemen. Op deze manier ga je heel gericht bezig met jouw aandachtspunten en zal je snel vooruitgang boeken.

Inhoud van de lessen
Samen met de cursisten bepaalt de trainer wat er in de lessen getraind gaat worden. Dit gebeurt altijd in overleg. Dit kunnen lessen zijn die puur gericht zijn op het verbeteren van de techniek van bijvoorbeeld de Forehand of de Backhand, maar ook kunnen dit lessen zijn waar het tactische aspect meer aanbod komt.
In overleg met de trainer bepaal je hoelang de reeks met lessen duurt. Voor meer informatie over de kosten kunnen je contact opnemen met de trainer.

Het aanmelden voor de lessen kun je doen door te bellen of te mailen naar de trainer. Die maakt dan vervolgens een afspraak voor de eerste les.
Martijn Arfman
06-23948735

martijn-arfman@hotmail.com.

JEUGD LESSEN

children having fun and playing on the tennis court.

Algemeen

JEUGD

Een tennisjaar voor de jeugd begint na de zomervakantie en loopt ook weer tot aan de zomervakantie. In die periode wordt er twee keer een reeks van 15 lessen gegeven. De trainer maakt aan het begin van het seizoen een indeling op basis van niveau en leeftijd. Er wordt naar gestreefd om groepen te vormen van 6 tot maximaal 8 kinderen. Bij een groep van minimaal 4 kinderen duurt de les 60 minuten. Bij minder dan 4 kinderen duurt de les 45 minuten.
In principe zullen de lessen plaats vinden op ons tennispark ’t Laerveld. In overleg kan er afgesproken worden dat jeugdleden in Harfsen of Almen trainen mocht dit qua groep beter aansluiten. Ook andersom is dit mogelijk.

Als het je leuk lijkt om eens een keer mee te doen met de tennislessen dan is dit altijd mogelijk. Kinderen t/m 17 jaar hebben de mogelijkheid om 3 gratis proeflessen mee te doen, waarna ze kunnen beslissen of ze wel of niet lid willen worden. Tijdens deze lessen wordt er voor een racket gezorgd voor de kinderen. Voor meer informatie hierover kun je direct contact opnemen met de trainer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om lessen te nemen. Hieronder een overzicht van alle opties.
– 1 keer per week les in een groep. De kosten hiervoor zijn € 90,- per cyclus op basis van 15 lessen
– 2 keer per week les in een groep. De kosten hiervoor zijn € 180,- per cyclus op basis van 30 lessen
– 1 of 2 keer per week les in een groep en een duo training*. De kosten hiervoor zijn € 90,- voor de groepsles (of € 180,- bij 2 keer per week les) en €160,- voor de duo training als er aan de voorwaarden** wordt voldaan. Anders zijn de kosten €250,- voor de duo training.
– Het is ook nog mogelijk om naast deze opties nog te kiezen voor privélessen. De kosten en de duur van de les wordt in overleg met de trainer afgesproken.

*Een duo training is een training voor 2 personen van 45 minuten. In deze lessen kan de trainer heel specifiek bezig gaan met de techniek en hier heel gericht mee aan het werk gaan.
**Om recht te hebben op de ‘korting’ moet er wel voldoen worden aan de volgende voorwaarden:
– Het is een training naast de reguliere groepsles, dus niet in plaats van.
– Je speelt minimaal 1 keer per jaar mee met de competitie
– Je speelt 2 toernooien per jaar. Aan de trainer kun je vragen waar je het beste mee kunt doen.

Ook worden er naast de tennislessen veel activiteiten georganiseerd voor de jeugd. De meeste activiteiten zijn gratis maar voor sommige vragen we een kleine bijdrage. Deze activiteiten worden georganiseerd door de jeugdcommissie.

De jeugdcommissie bestaat op dit moment uit:

Martijn Arfman (trainer)

Hester Pasman

Lieke Meiling

Martijn Brugmans

 

 

Je kunt contact opnemen met de jeugdcommissie door te mailen naar: jeugd@laerveld.nl