Lidmaatschappen bij TC ’t Laerveld! 

Wat leuk dat je interesse hebt in een lidmaatschap bij TC ’t Laerveld. Hieronder vind je alle mogelijke lidmaatschappen binnen onze vereniging. Mochten hier nog vragen over zijn, schroom niet contact op te nemen met ons secretariaat via info@laerveld.nl.

Wil je je aanmelden, dat kan schriftelijk via het secretariaat of via ons digitale inschrijfformulier.

 

Tennis lid Senior – Medior – Junior

Wij kennen binnen onze vereniging de volgende  KNLTB-lidmaatschappen:

 • Senior lidmaatschap;
 • Medior lidmaatschap;
 • Junior lidmaatschap;
 • Familielidmaatschap;

Een contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Voor senioren (vanaf 18 jaar) geldt bij aanmelding een inschrijfgeld van € 20, junioren betalen geen inschrijfgeld.

Wij spreken van een familielidmaatschap als een junior lid wordt van ’t Laerveld terwijl  één of beide ouders ook lid is of zijn of dat worden. Het  junior lid krijgt dan 50% korting op het lidmaatschap.

Met dit lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen.

Schrijf je in via het inschrijfformulier of download hier het aanmeldingsformulier voor een Senior, Medior, Junior of Familielidmaatschap.

Wijze van betalen – Incasso:
Je kunt de vereniging machtigen de contributie automatisch van je rekening te laten af schrijven. Deze manier van betalen levert naast tijdsbesparing voor de penningmeester en de ledenadministratie ook een besparing van bankkosten op. Het bedrag voor de contributie wordt dan jaarlijks in de maand februari/maart van je rekening afgeschreven. Het machtigingsformulier is als tweede pagina toegevoegd aan het aanmeldingsformulier.

Proefabonnement

’t Laerveld kent ook een proefabonnement voor € 25,-. Je kunt dan voor drie maanden op proef komen tennissen. Wordt je na drie maanden lid, dan worden de kosten van het proefabonnement in mindering gebracht op de contributie.

Schrijf je in via het inschrijfformulier of download hier het aanmeldingsformulierLet op, je bent dan nog geen lid van de KNLTB!

ProefabonnementPlus

Twee personen die zich gezamenlijk aanmelden kunnen gedurende drie maanden vrij tennissen en krijgen dan twee lessen van 30 minuten. Vier personen die zich gezamenlijk aanmelden kunnen gedurende drie maanden vrij tennissen en krijgen twee lessen van 45 minuten.

Kosten ProefabonnementPlus twee personen: € 50,- p.p en vier personen € 40,- p.p.

ProefabonnementsPlus lid kun je maar eenmalig zijn. Wil je nogmaals een proefperiode, dan kan dat zonder lessen via het gewone standaard proefabonnement.

Let op, je bent dan  geen lid van de KNLTB!

Schrijf je in via het inschrijfformulier of download hier het aanmeldingsformulier proefabonnementPlus.

Wintertennis

Tennisvereniging ’t Laerveld in Laren biedt de mogelijkheid om zes maanden onbeperkt vrij te tennissen voor slechts €55,- De vereniging wil op deze manier onder andere sporters die door de weersomstandigheden de ‘eigen’ sport tijdelijk niet kunnen beoefenen de gelegenheid bieden om te komen tennissen. Op deze manier kunnen zij de conditie en balgevoel op peil houden. Iedereen is welkom bij ’t Laerveld! Let op, je bent dan geen lid van de KNLTB.

Schrijf je in via het inschrijfformulier of download hier het aanmeldformulier.

Jeu de Boules lidmaatschap

Een Lidmaatschap van de Jeu de Boules kost € 35,- per jaar.

Schrijf je in via het inschrijfformulier of download hier het aanmeldingsformulier voor Jeu de Boules.

Passieve lidmaatschappen

Slapende leden

In geval van langdurige tennisverhindering (blessures, zwangerschap of tijdelijk verblijf in het buitenland) is het mogelijk lid te blijven van de vereniging. Je betaalt dan € 15,- per jaar. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact op met de secretaris via info@laerveld.nl.

Donateurs

De vereniging heeft enkele donateurs . Dit zijn personen, meestal oud-leden die geen lid meer kunnen/willen zijn van de vereniging, maar wel graag de vereniging blijven steunen. Het standaard donateursbedrag staat op € 22,50 per jaar. Uiteraard zijn ook andere bedragen welkom.

Donateur worden? Dat kan via info@laerveld.nl.

Prijzen lidmaatschappen 2023:

 • senior lidmaatschap: € 125 (senior: het jaar waarin men de 21-jarige leeftijd bereikt)
 • medior lidmaatschap: € 90 (18 t/m 20 jaar)
 • junior lidmaatschap: € 65
 • familielidmaatschap per junior: € 32,50
 • proefabonnement drie maanden 2022: € 25
 • proefabonnementPlus, bij gezamenlijke aanmelding van twee personen: € 50 p.p.
 • proefabonnementPlus, bij gezamenlijke aanmelding van vier personen: € 40 p.p.
 • wintertennis: € 55
 • donateur: € 22,50 (of elk ander bedrag naar keuze)
 • slapend lidmaatschap: € 15
 • Jeu de Boules lidmaatschap: € 35

Introducé

Éen van de leden kan iemand introduceren. De kosten daarvoor in 2022 zijn € 5,- per introducé per dag. Introducees kunnen in de ClubApp worden toegevoegd bij een baanreservering. Er kan direct worden afgerekend bij het reserveren.

Overige kosten

Naast lidmaatschap kunnen er kosten zijn voor trainingen en voor deelname aan competities, toernooien of andere activiteiten na opgave.

 

Afmelden

Wat jammer dat je je wilt afmelden! Afmelden kan schriftelijk (=ook per e-mail, info@laerveld.nl) bij het secretariaat. Dit dient te geschieden vóór 1 december van het lopende seizoen.

 

Privacy Policy TC ’t Laerveld